Una de Sant Silvestres

0

Abans de fer balanç del que ha donat de sí aquest 2020… bé ja ho sabem tots, toca finalitzar amb una setmana que serà d’autèntics bojos, bàsicament perquè el fet de que les curses siguin virtuals, et permet participar en un grapat de Sant Silvestres, i no necessariament la de la teva població.

Aquest any m’he inscrit a la San Silvestre vallecana, a la de Reus i a la de la plataforma Strava i fins i tot he hagut de parar perquè havia possibilitat de més curses.

Amb tot el tema del confinament, el tema running me l’he pres amb moltíssimes ganes, i sóc molt entusiasta ara amb les últimes curses que queden, però encara m’estic recuperant de la Mitja Marató de Tarragona (jeje) i la veritat és que la qüestió és no passar-me, que després ho puc pagar.

No obstant la il·lusió que sento per poder participar-hi, no hi ha absolutament res que sigui comparable a com li deiem adéu a l’any, corrent per la teva ciutat, acompanyat no només de més corredors com tu, també de la família, on era l’única (al menys per mi) prova on venien a animar-me.

A Reus, a més a més, també tenim la Sant Silvestre Kids, l’any passat per primera vegada va participar el meu petit, i la veritat és que m’hagués encantat aquest any…

El dia 31 era el típic que em marcava com a festiu a la feina, avisant amb temps de que tenia un compromís inamovible, fins i tot això serà diferent, em toca treballar, entre d’altres coses perquè no he fet res per demanar festa, sabent que les coses serien realment d’una altra manera enguany.

Però no toca posar-nos tristos, l’esperança es troba a l’horitzó, viure aquesta experiència ens fa millors en molts aspectes, o al menys aquesta és la visió que vull tenir, perquè, qui sap, potser amb una mica de sort, en un any, ja estem gaudint de nou d’una Sant Silvestre ganxeta, presencial obviament, organitzada per Tretzesports, ànim que ja ens queda menys!

Leave A Reply

Your email address will not be published.