Runner’s World per combatre l’onada de calor

Ja portem tres dies immersos a l’onada de calor, les temperatures altes unides a la humitat fa que sortir a córrer es converteixi en una autèntica heroicitat, i si a més li sumem que ahir va ser Sant Pere, la Festa Major a Reus, és moment de desconnectar de l’exercici físic per uns dies.

Desconnectar de córrer o del gimnàs no vol dir fer-ho totalment del running, de fet aquest cap de setmana ha estat una bona oportunitat per gaudir de la lectura, segueixo amb el “Res és impossible de Kilian Jornet” que vaig rellegint, i també la col·lecció de revistes Runner’s World d’on vaig treient informació valiosa.

Podríem dir que la revista Runner’s World em serveix per combatre l’onada de calor, al menys per a que les hores no se’m facin tan pesades…

En aquest cas sóc un romàntic de la lectura en paper, sé que part de la informació la tenim al nostre abast a la xarxa, però m’encanta tenir entre les mans la revista, apuntar-hi coses…

De fet en l’edició d’aquest mes hi ha entrevista a Kilian Jornet i també a Núria Picas, dos autèntics referents i atletes més que inspiradors per als que som corredors amateurs.

Des de que va sortir la primera edició, l’he anat comprant, tot i que no guardo tots els exemplars, els que tinc els conservo, i si viatjo a algun altre país, també em faig amb el número del lloc on marxo, em fa certa gràcia fer-ho.

Fa pocs mesos vam viure un canvi d’equip (o d’editorial) a la revista, i va ser una mica desconcertant, perquè pensava que desapareixeria, arribava informació que donava a entendre això.

Per sort no ha estat així, la revista Runner’s continua, ara a més en tenim una altra anomenada “Corredor”, vaig comprar el primer número, no està malament, però seguiré fidel a l’altra…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.