Primeres curses presencials

0

S’ha acabat l’any 2020, l’any del què no volem saber res, amb l’esperança de què el 2021 sigui una altra cosa i comencem a veure el final del túnel, com si fos la meta que comences a veure quan estàs a punt d’acabar una marató.

Ha estat un any terrible, ens han prohibit sortir a córrer, que no és poc, per als que estimem aquest esport.

Ja estem començant a veure les primeres curses presencials, de moment reservades per  l’elit o per als que demostressin uns certs registres, ahir ja vam veure algunes com la Cursa dels Nassos a Barcelona o la Sant Silvestre Vallecana, que també ha tingut la seva versió virtual, com tantes altres.

La Mitja Marató de Cambrils va ser l’última carrera presencial en la qual vaig participar, sense saber que després passaria tot això, i ara, sembla que serà una de les primeres a posar-se en marxa de nou, les inscripcions ja estan disponibles, limitat a 1000 participants , amb mesures sanitàries i higièniques, document de responsabilitat, etc.

Encara no s’ha administrat una vacuna i ja estem pensant en córrer, així som els runners…

Tinc il·lusió i dubtes per parts iguals, les curses presencials són segures?, en països com la Xina ja es fan i allà es concentren 20000 corredors com si res, com si ja hagués passat tot.

La meva dona em diu que no li fa gens de gràcia que  m’inscrigui, el meu cor em demana a crits estar el dia 28 de febrer donant-ho tot, però el meu cap, d’altra banda em demana prudència.

Si cal la faig amb la mascareta tota l’estona.

Leave A Reply

Your email address will not be published.