Preparant la pre-temporada?

Els mesos de juliol i agost sempre han estat els de la pretemporada, els de posar-se les piles per quan arribi setembre i trobar-te a tope per a començar a tope, sobretot si l’any passat no has complert amb els objectius marcats o vols superar-te, però amb tot el tema Covid aquest estiu és molt diferent.

Em trobo molt bé físicament, el temps que vam estar confinats em van servir per descansar i a l’hora de tornar a entrenar no he trigat gaire a fer registres fantàstics, com si m’haguéssin donat una segona oportunitat per millorar, però per molt que vegi el futur amb optimisme, sé que de moment les curses no seran el que eren.

Penso en aquelles proves mítiques, la de la Peonada de Tarragona, amb la que donava el tret de sortida a tot i veies com et trobaves, les curses de la Marató de TV3, o la Sant Silvestre… i realment ja ho trobo a faltar, perquè sé que serà molt difícil que es puguin celebrar.

Possiblement alguna opció virtual per treure’s del damunt l’espina, ja veurem que monten.

I no us dic res de les mitges maratons, ara que volia tornar a participar en distàncies més grans com abans, i que enyoro moltíssim, perquè sincerament l’ambient a les curses és espectacular, trobar-te a tot un conjunt de persones que tenen la mateixa afició que tu, i perquè no dir-ho, les mateixes “pintes”, que et mostren que formes part d’una tribu urbana que som els runners.

El futur del running passa per seguir omplint els carrers, de manera més individual aquest cop, i unint-nos d’una manera més global, encara que aquesta unió sigui més simbòlica que real, a mi al menys em serveix.

Si he de batre les meves marques als entrenaments, a la pista d’atletisme o a una ruta enmig del camp, doncs ho faré, personalment no necessito la classificació, la satisfacció de cadascun dels passos que faig, quan soc capaç d’aguantar un ritme, o esprinto a una pujada pronunciada mentre escolto un tema als meus auriculars que em fa volar, i per un moment sento que la gravetat no existeix i que estic a l’aire més temps del que podem estar..

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.