Peonada Popular de Tarragona 2019

La primera cursa de la temporada, no és precisament una cursa, i m’explico, es tracta de la Peonada Popular de Tarragona, que aquest 2019 compleix 40 anys, d’una prova no competitiva que serveix per començar i per veure en quin nivell et trobes.

La veritat es que el fet de no tenir una classificació no desmereix ni molt menys l’esdeveniment, es tracta d’una jornada esportiva i festiva, enmarcada a les festes de Santa tecla i que com es costum es tracta d’un fix al calendari.

En aquests 40 anys ha variat molt, ara només es pot fer correns, i també hi ha possibilitat de fer dos circuits, el més curt, de 3 km. i el sencer de 5,7 km., que sincerament és una mica emprenyador degut a la que la ciutat de Tarragona no és precisament plana, alguna de les pujades sumat a la calor han fet que costés una mica.

En aquesta ocasió no m’ha semblat que hi hagués molta participació, el que m’ha sorprès, perquè normalment aquesta ciutat respon força bé a la crida de les curses, suposo que la gran varietat existent durant tot l’any i poder escollir les més interessants, són les causes.

peonada-popular-2019-xavi

De totes maneres, per només 5€ que és el que costa la inscripció, et tanquen els carrers al trànsit, et deixen fer el teu esport favorit, et donen una bossa, una camiseta, dues begudes, un suc, unes galetes, un apetitiu, i un plàtan… total que no es pot demanar precisament res més…

A nivell personal, i ara és quan avorreixo explicant les meves sensacions i temps, m’he trobat molt bé físicament, motivat a tope i l’únic retret és el d’alguna pujada (Rambla amunt) que és possiblement el més dur d’avui, estic satisfet perquè he anat a gaudir i m’ho he passat realment genial, i com no anava a fer temps he anat amb l’iPhone i la llista de reproducció que m’havia preparat per l’ocasió, ja sabeu música molt personal i que dubto que a algú li pugui servir, però si voleu la teniu al meu perfil de Spotify.

Ara la següent serà la de Cursa Hol·la Genís al Morell on tindré el repte dels 9 km. i aquest cop amb classificació inclosa, però avui ha tocat gaudir (i patir les pujades) de la capital del Tarragonès.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.