Olla de Núria 2019 a TV3!

Aquest matí hem pogut gaudir de l’emblemàtica cursa Olla de Núria a TV3, una exigent prova de muntanya amb un recorregut de 21 quilòmetres i 1940 metres.

Per mi personalment és un moment de cel·lebració, cada vegada que tenim ocasió de veure com les curses (ja siguin d’asfalt, o trail com en aquest cas) tenen protagonisme mediàtic.

A destacar tota la feina del CCMA que no només s’han encarregat de dur a terme la retransmissió, personalment m’ha agradat molt el recorregut pregravat per la ultrafondista Bea Garcia, on previament anava donant explicacions sobre el terreny.

No és la primera vegada que veig una cursa d’aquest tipus a televisió,  vaig tenir la oportunitat de veure la Zegama Aizcorri per ETB, una altra de les que són memorables i d’un nivell espectacular.

Des de la modèstia d’un corredor d’asfalt (que de vegades s’escapa al camp o a la muntanya), tot el meu suport als corredors/es, respecte i admiració perquè realment s’ha d’estar molt en forma per ser capaç de finalitzar un cursa d’aquest tipus.

Esperem que TV3 ens pugui regalar durant molts anys la retransmissió de les curses.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.