No només val guanyar

Em permetreu la llicència de canviar de tema alguna que altra vegada, en ocasions per tractar assumptes més rellevants (amb tot el que està succeïnt a l’actualitat abans o després crec que ho faré) i en altres per parlar de temes més banals.

En aquesta ocasió el tema pot semblar banal, un equip com el F.C. Barcelona, el nostre Barça, patrimoni esportiu indiscutible dels catalans, ha guanyat el primer títol de la temporada, el campionat de Lliga.

De ben segur que no serà l’únic i ja estem ansiosos per veure si aconseguirem el triplet.

Però el que vull destacar avui no és el valor del triomf, que de per sí té un gran mèrit, sinó la manera de fer les coses, el tarannà que imprimeix aquest equip quan juga, la manera de fer-ho, quan el Barça guanya és perquè s’ho ha merescut.

Els valors de l’equip per mí són el que més importen, no es tracta de ser d’un equip i prou, és que realment sentir-se identificat amb un club que representa la diversitat, la unitat, la llibertat, l’esforç, la disciplina, el saber fer, el respecte…

Nosaltres som més que un Club, precisament per això.

És aquell concepte de La Masia, que molts no acaben d’entendre, però que és una escola que va més enllà de ser una escola de futbol, o una  simple fàbrica de jugadors, és de l’ADN Barça i que acaba contagiant a tots els que acaben formant part del vestidor amb els seus valors.

No només val guanyar, val fer-ho com ho fa el Barça.

Visca el Barça… i Visca Catalunya!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.