Mitja Marató de Tarragona + 10 Km.

Segon cap de setmana consecutiu de cursa abans de la Bombers, aquesta vegada el repte eren els 10 km. paral·lels a la Mitja Marató de Tarragona, una cursa marcada pel fred i el fort vent que han estat presents durant pràcticament tot el recorregut.

A l’hora de fer l’escalfament previ he tingut la temptació de participar-hi amb el tallavents, però al poc de fer una mica d’exercici, ja m’he posat la camiseta sense mànigues habitual.

A nivell personal estic molt satisfet perquè poc a poc vaig baixant temps i aconseguint ritmes semblants als que feia abans, tot i que encara queda per aconseguir batre més marques, el gran objectiu d’avui era més aviat mental que una altra cosa, i que el cronòmetre s’aturés abans dels 50′, i finalment ho he aconseguit, finalitzant en 48 minuts, ara ja puc plantejar-me la mitja marató de cara a l’any que ve.

La cursa en qüestió començava i acabava al mateix indret, a l’Anella Olímpica situada al barri de Camp Clar, i en aquest sentit no tinc res a objectar, perquè sovint s’ha de mirar la millor de les opcions a nivell de movilitat, i perquè també és una manera més d’integrar els barris tarraconins, però sí és cert, que si es disposa d’una pista d’atletisme com la de les instal·lacions, seria un lloc ideal per finalitzar la cursa, fent una última volta als 400 metres que els conformen.

Hauria estat genial, i si no ha estat possible en aquesta edició, doncs seria un detall realment maco de cara a les següents, simplement com a idea, que estic convençut que agradaria a la resta dels participants.

Pel que fa a l’organització, magnífica com sempre, i els obsequis amb una bossa amb un buff, una sudadera, mostres de productes, etc.

Per tant molt content per tot plegat i pensant que potser al 2020 no faig els 10 sinó la mitja marató… ja ho veurem.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.