La meva primera Cursa de 10Km. (Cursa Bombers 2003)

La meva primera cursa de 10 Km. va ser la Cursa Bombers de Barcelona de l’any 2003, una cursa a la que no em vaig voler inscriure fins que no estava preparat per la distància (vaig ser molt prudent), a una època on em feia una por terrible no ser capaç d’acabar.

Vivint a Tarragona m’havia de desplaçar, matinant moltíssim un diumenge, agafant el tren, i llavors em van acompanyar la meva àvia i el meu tiet, a una cita que per mi era realment important i que suposava un autèntic començament al món del running.

A aquella època el running era encara un esport minoritari a la meva ciutat (no com ara), i veure tanta gent córrer, amb tants corredors d’èlit, va ser molt emocionant, veure com milers de persones omplien els carrers de Barcelona, amb unes pintes similars a les teves, em perdonareu, però sortir amb pantaló curt i camiseta de tirants per la ciutat de Tarragona, era llavors una mica massa friki (ara ja no passa per sort).

Una vegada em veia amb confiança per acabar un 10K, amb les meves sabatilles Adidas (multiesportives, no precisament gaire tècquines), amb tota la il·lusió, com si fos un nen petit, i sense saber ni en quin temps seria capaç d’acabar-la, l’única cosa que realment m’importava era acabar, en aquesta ocasió de veritat, ja que no tenia referència per poder comparar amb els meus resultats anteriors.

Vaig finalitzar en uns discretíssims 50′, però el bon ambient i la sensació de que encara podria millorar molt (i tant que vaig millorar…) junt amb l’eufòria de no haver quedat en una mala posició, em van animar per continuar any rere any assitint a la cita.

Aquell bateig atlètic que suposava la Cursa Bombers, va ser un inici, una cursa que és avui en dia en la que més edicions he participat (de manera consecutiva), tot i que l’última vegada que vaig fer-ho va ser a l’any 2013.

Aquest 2019 hi torno després d’haver parat per diverses raons, amb un objectiu semblant al d’aquell primer cop, ser capaç d’acabar, sense més, però amb la felicitat que suposa combinar el millor esport, la meva música predilecta i una ciutat com Barcelona.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.