La meva línia de sortida

Començo aquest blog amb moltíssima il·lusió com un espai a internet on poder compartir algunes de les experiències que he tingut, tinc i espero tenir relacionades amb el món del running.

Em considero un runner des d’aquell moment en el que a l’any 2001 vaig decidir calçar unes sabatilles multiesportives i anar al passeig del far a Tarragona a córrer durant una estona. A partir de llavors no he parat (bé, he tingut alguns moments en els que sí he hagut de parar, alguna lesió…).

Durant tot aquest temps m’han anat passant coses, he treballat per compte aliena, pel meu compte, he conegut a la meva parella, he marxat a viure a Reus, m’he casat, he estat pare, però sempre amb una constant, el fet de ser runner m’ha acompanyat, m’ha fet una persona molt més positiva i tenir una visió de tot el que m’envolta molt més entusiasta i també m’ha ajudat sense dubte a relativitzar tot allò que no era tan bo.

Aquesta web no és ni molt menys el meu primer blog, n’he tingut uns quants, i relacionats amb el tema de l’atletisme també, com és inforunners, o el meu diario runner (un diari privat, on he anat apuntant entrenaments), però em faltava alguna cosa, està clar que hi ha pensaments i sensacions que no puc compartir a altres espais on es parla de running des d’una manera més tècnica, i tampoc era qüestió d’acabar avorrint als lectors explicant la mitja hora de “trote” a la pista d’atletisme, perquè això només l’interessa a qui ho fa i prou (i potser en això els corredors som una mica frikis i ens agrada acabant comentant aquell entrenament on hem baixat un minut la nostra marca personal…).

Es tracta, doncs, d’un lloc on compartiré aspectes més íntims i emocionals, un petit recorregut de les curses que he fet (amb més imatge que text), però sempre des de la meva perspectiva personal, en primera persona i sense més pretensió que la poder transmetre (o al menys intentar-ho) les sensacions d’un esport que més que això, és la meva forma de vida.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.