Garmin recupera el servei després d’uns dies penjat

De sobte l’app de Garmin, que utilitzo per registrar els meus entrenaments apareix en manteniment de servidor i no deixa veure res de les meves estadístiques, salten les alarmes quan apareix la noticia de que la companyia podia haver estat víctima d’un virus ransomeware, noticia que finalment s’ha confirmat.

Han estat 5 dies on no he pogut pujar els fitxers als servidors  de Garmin, però que personalment ha coincidit en un petit periode de repòs.

La meva dona em preguntava si realment era molt important perdre aquestes dades… donc sí, no tenir accés a la quantitat de km. que he fet al gener o al mes de juny és important per mí, saber a quin ritme o quin nivell de pulsacions, o poder consultar el meu VO2…

El tema és que si s’haguéssin perdut aquestes dades no hauria tingut manera de recuperar-ho, perquè no tinc còpia de seguretat ni les apunto ja a una llibreta com feia abans, ara les tinc a la secció d’entrenament del blog, per si tornés a passar (esperem que no) una cosa semblant algun dia.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.