Fer una mitja marató virtual o fer la de 10 Km.?

0

Amb això de les curses virtuals al final t’hi acostumes a tenir més o menys objectius però està clar que no és ni molt menys el mateix que competir de forma presencial, amb circuits tancats al trànsit, amb el públic animant, amb els havituallaments…

A totes les curses virtuals a les que he participat he intentat montar-me els meus circuits tancats, bé sigui a un passeig marítim, a un carrer llarg, etc. tot per a evitar haver de parar per culpa de passos de peatons, semàfors o qualsevol altre obstacle que et vas trobant de vegades.

A banda d’això no tots els terrenys són iguals, pujades i baixades que moltes vegades et poden treure de les teves caselles…

El propera cap de setmana és la Mitja Marató de Tarragona, li tinc unes ganes enormes a la distància perquè és la meva assignatura pendent, després d’haver fet el meu pitjor temps a Cambrils a principis d’any.

La meva desgràcia és que per culpa del confinament perimetral no la podré fer a Tarragona, precisament el Passeig Marítim hauria estat l’indret ideal (la majoria de vegades la Mitja passa per allí) i em porta records increíbles, ja que és aquí on tinc la meva millor marca…

Dissabte és el dia escollit, i finalment participaré des de la pista d’atletisme, però avui encara tinc dubtes sobre si realment vull intentar la mitja sencera o si fer la de 10 i ja està.

Fer la cursa de 10Km. no em suposa un sobresforç considerable, és una distància que tinc més que assumida ara mateix, i a més a pista puc fer una marca realment bona… però la mitja marató, encara que sigui dura de per sí, em crida l’atenció moltíssim, al menys per acabar-la i provar-me a mi mateix que sí que puc.

Donar tantes voltes a la pista tampoc és que sigui un gran alicient, i sincerament trobo que si he de lluirme hauria de ser en una cursa de les de veritat, batre marques ara realment no sé si val tant la pena, entre d’altres coses perquè tampoc les pots acreditar pel teu compte…

Leave A Reply

Your email address will not be published.