Feliç dia mundial del running

Avui se cel·lebra el dia mundial del running i com podeu imaginar no hi ha excusa millor per sortir a córrer.

El primer dimecres del mes de juny és el dia marcat per fer-ho, sobretot per concienciar de la necessitat de fer esport a una societat que per desgràcia és cada vegada més sedentària.

Tampoc us diré allò de que el món es divideix entre dues classes de persones, les que corren i les que no (perquè de seguida penso en els esportistes d’altres disciplines com els que competeixen en cadira de rodes…), però sí us afirmo que els que fem esport tenim un altre caràcter, una altra manera de veure les coses, així que si realment voleu donar un gir a la vostra vida, per què no començar a córrer?

Les grans marques especialitzades com Asics, Strava, Runtastic… han organitzat tota mena d’events per cel·lebrar-ho, per la meva part ho estic fent corrent ara mateix (si tot va bé), ja que he deixat el post programat per a les 6:30, tocarà matinar una mica doncs.

Runners del món avui hem de fer el que millor sabem fer, vestir-nos amb colors ben “horteres” i arrastrar-nos pels carrers dels pobles i ciutats, cada dia som més i hem de seguir creixent. Som-hi!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.