Escapa’t GO RUN

0

Dia de Reis, de la il·lusió dels més petits, d’estar en família, de poder gaudir (per fi) d’un dia festiu, sense haver de pensar en el treball i desconnectar… però sempre sense oblidar-me del running.

Avui una altra cita era la Escapa’t GO RUN, una cursa virtual a la qual teníem accés els participants de la Sant Silvestre de Reus (lògicament també virtual) i que consisteix a córrer 1 km. i registrar-lo a l’app.

L’objectiu de la Escapa’t GO RUN és el de poder fer això, escapar-se durant un moment, de les obligacions familiars o dels compromisos d’aquests dies i sortir a córrer un sol quilòmetre (a tope) i així poder desconnectar, evadir-te una mica.

A mi personalment la idea m’encanta, crec que pot ser genial que es repeteixi any rere any, no importa si en format virtual, ja que precisament aquest concepte d’escapar-se, és precisament el que la fa molt atractiva.

Personalment a la meva carrera particular li ha seguit un entrenament de 6 km., Sobretot perquè amb 1000 metres no he tingut prou com per fer complet aquest punt i a part mental, al temps que t’ajuda a cremar el tortell…

Leave A Reply

Your email address will not be published.