Ekiden Reus – Mitja Marató 2019

L’Ekiden cel·lebrada a Reus és una competició diferent de la que estem acostumats, no es tracta d’una cursa individual com la que es venen fent, té com a origen la cultura japonesa i resulta interessant perquè al final és una cursa per relleus, amb equips de 4 persones, cada atleta recorre poc més de 5 km., i en total sumen la distància de la mitja marató.

En principi semblava que m’havia de quedar amb les ganes de participar-hi, perquè veia complicat montar un equipet per a que vinguéssin a córrer aquell dia amb mi, per això vaig omplir el formulari de la web de la cursa on deien que et buscarien equip.

I dit i fet, el dia abans de la cursa vaig rebre la trucada i no m’ho vaig pensar gaire perquè tenia ganes de córrer.

El mateix dia de la cursa em van presentar els altres components de l’equip i d’aquesta manera vaig poder gaudir d’una tarda fantàstica, de running i companyerisme, amb la participació de clubs com els Tarragona fondistes, el Club d’Atletisme Tarragona, Borges… alguns amb molt de nivell..

Per sort els del meu equip èrem més o menys com jo, perquè em feia una mica de por no estar a l’alçada, així que al final vam fer una cursa més que digna, on el més important era formar-hi part, com sempre, i acabar, clar.

Així que moltes gràcies a Tretzesports i als companys improvitzats de cursa per fer-ho possible!

A veure si l’any que ve sóc capaç de montar un equip…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.