Desitjant una mitja marató de Reus

Avui he passejat per Reus i com de costum els dies festius he trobat un bon grapat de persones que feien esport, concretament corredors, i és que la ciutat té el nivell suficient com per pensar en cel·lebrar curses d’una certa distància.

Aquest any tornaré a participar en una mitja marató (ja tinc ganes), però haurà de ser a Tarragona, i és que no feia gaire si que podiem gaudir d’una prova d’aquestes característiques.

Sembla que últimament ens hem abonat a les curses de 5 Km., que també hi han de ser per promoure l’activitat física de tothom, però l’anhel d’una cursa més llarga, com per exemple un 10 Km. (o un quart de marató) o una Mitja Marató de Reus en condicions es troba a faltar.

Tenim Mitja Marató de Tarragona, de Cambrils, de Salou… per què no a Reus? de l’estil de les que ja s’organitzen, amb proves en paral·lel d’altres distancies (15Km., 10Km., 5Km…), fins i tot podria ser un esdeveniment on recaptar diners per a una bona causa.

Estic convençut que la idea tindria èxit i desconec les raons per les quals es va deixar d’organitzar una mitja i el quart de marató, certament una llàstima perquè eren dues curses mítiques, i perquè no vaig poder participar més que en el quart de l’any 2013.

Aquí deixo la idea amb l’espera de que potser aviat ens tornem a trobar una bona mitja marató  a la capital del Baix Camp.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.