Cursa 10 K La Canonja 2019

Sempre que hi ha una cursa solidària i que estigui aprop de casa, és una obligació participar-hi, és el cas d’aquesta Cursa 10 K La Canonja, una prova que té un bon motiu darrere i que tots esperem que es trobi una solució, sobretot per tots aquells i aquelles que ho estan passant malament, i que són uns autèntics lluitadors.

La cursa passa per aquesta població amb diferents possibilitats, tret de la caminada, les dues curses són de 5 Km. i de 10 Km. respectivament.

La de 10 Km. consisteix en donar dues voltes al circuit de 5 Km., amb tot el que això suposa, pot ser una bona opció o no, depenent si us agrada repetir paissatge.

Pel que fa al recorregut, cal dir que té trossos amb pujades, i baixades, el fet de que sigui una mica irregular no deixa de ser tenir un punt, però quan vas just de forces pot ser emprenyador…

La temperatura ha començat a pujar una vegada iniciada la cursa, la xafugor i humitat ha estat una constant, i ha estat un encert posar algú mullant als corredors en un punt estratègic del recorregut.

Classificació de Cursa 10 K La Canonja 2019

Pel que fa a la meva participació, l’última de 10 Km. que vaig fer va ser la de Cambrils, després dels mesos he millorat el meu resultat en uns minuts, tot i que encara no estic com anys anterior, he finalitzat en uns 51′ modestíssims, però estic molt content, perquè poc a poc em veig millor, i es nota que els entrenaments serveixen d’alguna cosa.

Si no hagués estat per la calor i les pujades, segur que faig millor temps (excuses típiques de mal perdedor?).

L’ambient a La Canonja fantàstic, amb el públic animant, amb tota mena d’obsequis a la bossa, aigua, begudes isotòniques, snack, cervesa i botifarrada popular, total que de seguida he recuperat les calories perdudes, però realment feliç.

L’any vinent hi torno, la Cursa de la Canonja ja té un fix al calendari de curses imprescindibles!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.