Córrer després de la vacuna Covid

0

Us explico la meva experiència després d’haver rebut les dues dosis de la vacuna Covid 19, amb Pfizer, i com això m’ha afectat als meus entrenaments, o millor dit, a la meva rutina.

La primera dosi millor que la segona…

Punxadeta i dia de descans running, a l’endemà un dolor bastant intens al braç que ha persistit durant dos dies seguits, una mica cansat, com si hagués fet esport, un parell de dies de repòs per allò de ser prudent, i a el tercer sessió de gimnàs, tot ok.

La segona ha costat una mica més, no sé les raons, si és la mateixa, mal de braç, i una mica xafat, mal de cap, paracetamol des del minut 1 al veure les sensacions, res de febre ni altres efectes secundaris.

Diuen que si apareixen efectes secundaris és que el teu cos està generant anticossos i per tant la vacuna funciona.

Fins i tot vaig arribar a pensar en córrer a l’endemà, però vaig considerar que el mal de braç no era el més agradable com per sortir, i estant amb aquesta sensació com d’estar incubant alguna cosa, no em sentia amb forces.

M’he pres aquesta setmana com de descans atlètic, de vegades va bé una aturada i encara que sigui per aquestes raons, pot arribar a ser positiu per a mi.

Veig atletes que després de la vacuna es foten sessions d’entrenament com si res i això no els afecta en absolut, dedueixo que no a tots els afecta per igual i que també hi ha un cert component psicològic en tot això.

Per cert, en els fullets que es lliuren quan et vacunes (o millor dit, que pots recollir …) s’explica que és millor que no facis esforços durant el dia posterior.

Sigui com sigui, en el meu cas si més no, sí que m’ha obligat a modificar una mica (o bastant) la meva rutina esportiva.

Després de la segona dosi, cinc dies d’aturada en total, en els quals m’he limitat a treballar, sense sortir a entrenar.

Per fi quan he sortit a córrer, ho he fet de manera suau, sense forçar-me, tot i que després d’uns dies sense sortir ho he començat a notar, en un parell de dies torno de nou a estar com sempre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.