Córrer amb mascareta o sense?

La nova situació o nova normalitat al món del running ens ha deixat un escenari una mica inquietant, on ara per ara tot són dubtes pel que fa a temes com si és necessari portar o no mascareta per sortir a córrer.

No sóc ni metge ni científic, i he de llegir molt de fonts que siguin fiables per extraure les meves pròpies conclusions.

Us confesso que el primer dia, el dia D, aquell 2 de maig on podiem començar a fer esport, em vaig equipar amb una mascareta de les de la farmàcia, i vaig fer 6 km. on les sensacions eren millorables, però tampoc es va fer excesivament pesat.

El cas és que la majoria d’esportistes i gent que havia sortit a fer esport (ho dic perquè van sortir un dia o dos i ja no els he vist més) anaven sense mascareta…

Se suposa que el risc per creuar-te a algú simplement no ha de ser molt alt, sobretot si procures guardar les distàncies.

Des de llavors estic entrenant sense portar-la vaig a llocs on no acostuma haver una gran afluència de gent, i on es poden gaurdar les distàncies força bé, una carretera que hi ha casi arribant a Castellvell, però que pertany encara al terme municipal de Reus, suficient per tranformar-la en una pista d’atletisme.

El dubte em ve per dues qüestions, la de protegir-me lògicament, però sobretot la de protegir als demés, i es que no sabem si ja hem passat la malaltia, si en som portadors, etc.

Veient com s’està posant la situació i considerant les recomanacions ja estic mirant mascaretes que estiguin pensades per a fer esport, i que tinguin un disseny una mica més xul·lo, ja de pas.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.