Córrer amb dolor

0

Córrer no sempre dóna plaer, de fet hi ha moltes persones que creuen que és un patiment innecessari, i una cosa és que costi un esforç i una altra ben diferent és que faci mal, córrer amb dolor no hauria de ser mai una opció.

Després d’uns anys de la meva operació de genoll, sempre he notat alguna cosa estranya a la cama dreta, com si estigués adormida, aquesta espècie de entumiment no s’ha esvaït tot i que a la fi he acabat oblidant-me una mica.

No es pot viure tota la vida amb la por de tornar-te a trencar…

El cas és que aquesta setmana passada vaig encadenar un parell de dies amb dolor al genoll, a la cama que està operada, amb molèsties que feia temps que no sentia, i vaig recordar aquells moments en els que ho vaig passar tan malament, sobretot psicològicament.

A aquestes molèsties se li han unit altres de caràcter muscular, la zona del bíceps femoral, el bessó… amb el que crec que no serà més que una mica de sobrecàrrega, i com no tinc l’opció de les sessions de gimnàs, aquestes sessions per mí eren crucials, tot això m’acaba passant factura d’alguna manera.

Els corredors hem de saber escoltar el nostre cos quan ens demana a crits afluixar una mica el rime, i el meu m’ho està demanant ara, agafar-me uns dies o unes setmanes més tranquil, per tornar amb més força i ganes.

Crec que un altre tema que també afecta és que les meves Asics GT 2000 necessiten una renovació urgent, li he ficat molta canya, tot tipus de terrenys, dies de pluja, etc… i podria ser una altra de les raons de les meves molèsties.

Així que ara toca caminar, fer bici, posar-se el compex, i també descansar una mica, perquè com deia a al principi córrer amb dolor no és una opció.

Leave A Reply

Your email address will not be published.