Córrer a una pista d’atletisme a la nova normalitat

Per fi he decidit tornar a entrenar al Reus Ploms, amb la fase 3 s’ha obert la possibilitat d’anar no només a la pista d’atletisme, també al gimnàs, piscina… tot això amb un protocol nou i amb la prevenció adequada per la situació que tots ja coneixem.

El protocol en qüestió és demanar hora, és fàcil, es pot fer a través de correu o d’un formulari, jo per exemple ho he fet de cop amb els dies que havia planificat aquesta setmana, i una vegada vas, et prenen la temperatura per poder accedir, cosa que entenc que és totalment comprensible.

El cas és que aquesta setmana ja he tingut la sort d’entrenar al gimnàs i també a la pista, la meva estimada pista d’atletisme, amb unes sensacions comparables a les d’algú estrenant alguna cosa nova, que desitjava des de fa molt de temps… i de fet, tenia tantes ganes, que al final he entrenat una hora sencera, 13 km., m’han pogut les ganes, tot i que el genoll s’ha resentit una mica.

Entrenament a la pista

Si hi ha una part positiva és sense dubte que el Reus Ploms mai ha estat un club massificat en espais com l’atletisme o el gimnàs, i després de la crisi del Covid (o durant aquest, que encara hi estem…) continua igual, amb el que tot és més fàcil, i respectar l’aforament i seguir unes mínimes pautes de seguretat és senzill, es nota que estem compromesos, l’ambient és fantàstic com sempre.

Ara hauré de veure com encaixo al meu horari totes les peces, per poder compaginar feina, familia i entrenaments, i com dividir els entrenaments tenint en compte que córrer pel carrer i pels camins també mola molt…

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.