C.N. Reus Ploms

El Club Natació Reus Ploms és on entreno de forma habitual i el meu club definitiu (mai se sap si això pot tornar a canviar, però en tot cas sembla difícil).

Per mí és un santuari de l’esport, un lloc on pots realitzar pràcticament qualsevol disciplina, amb un ambient sempre genial i unes instal·lacions que es van millorant, i que tot i ser bastant velles compleixen perfectament.

No només és natació… és Atletisme, hoquei, excursionisme, patinatge, bàsquet, arts marcials, triatló o gimnàstica rítimica… esports i seccions que han fet (i fan) molt gran aquest club reusenc.

Al 2018 es van complir 100 anys de la fundació d’una institució amb una forta tradició a Reus, i això no deixa de ser un orgull per tots els que en formem part ja sigui com a socis, col·laboradors, etc., però també per a la mateixa ciutat.

En el meu cas, tenir tan aprop una pista d’atletisme i un gimnàs, així com piscines on poder entrenar, és un autèntic plaer, a més, i això ho entendreu perfectament els que viviu a grans ciutats, normalment no sol haver una massificació d’esportistes, amb el que pots anar a la teva tranquilament.

Possiblement els reusencs no som conscients del gran tresor que tenim a la ciutat, poder gaudir d’un lloc així és un autèntic privilegi, en moltes altres ciutats han per tenir alguna cosa similar han de desplaçar-se fins a les afores.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.