Atletisme amb cita prèvia

Amb les noves fases, els clubs esportius comencen a obrir les seves portes i per fi podem entrenar (d’alguna manera) als recintes esportius, tot i que encara queda temps per a poder fer-ho a gimnasos, el Reus Ploms, per exemple, ja ha obert instal·lacions, parcialment, i haurà de ser amb cita prèvia, i amb sessions de màxim 45 minuts.

La transició a la normalitat (deixem-nos de punyetes amb lo de nova normalitat…) té aquestes coses, ens haurem d’acostumar certament.

Hi  ha qui critica durament que es prengui la temperatura abans d’entrar, però que voleu que us digui, trobo que la mesura és encertada, malgrat les llacunes jurídiques que puguin existir al respecte, per altra banda limitar la sessió a 45 minuts, per tal de garantir la neteja dels espais, i poder compartir-lo amb la resta d’usuaris, és del tot necessari (ja m’agradaria poder passar més temps…).

Aquest atletisme amb cita prèvia està a l’ordre del dia, m’ho prenc com una oportunitat a nivell personal per a poder entrenar-me de nou a la pista, per a poder sentir les sensacions de fer unes sèries, ja que m’hi estava acostumant a això i ara em veig una mica obligat a l’asfalt, que certament tampoc està pas malament.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.