5ª Cursa Solidària URV 2019

Quan vaig participar a la 4ª edició de la Cursa solidària de la URV al 2017, em va encantar, la idea de que la universitat organitzés una cursa d’aquest tipus, a Tarragona i sobretot a la zona marítima, que sempre és ideal per a qualsevol tipus d’event esportiu, van ser determinants per voler formar part, a més les dates, al voltant del meu aniversari, i coincidint amb unes temperatures més aviat fresques que contribueixen a que córrer sigui més agradable.

Però l’any 2018 no va haver cursa, cercant-la amb ganes, per aquest motiu quan vaig veure a la web d’Athletic Events que tornava de nou, no m’ho vaig pensar, en aquesta edició amenitzada amb una espectacular batukada, així com una caminada en paral·lel, benvinguda sigui, per a convertir-se en una festa realment solidària a favor de Tarraco Salut, un organisme que té com objectiu millorar la vida psicoafectiva de les persones de qualsevol edat que estan malaltes i/o soles als hospitals, sociosanitaris, etc.

Amb moltes ganes de cursa doncs, el meu objectiu, a banda de participar-hi i de contribuir en la causa, era també a nivell esportiu, havia de servir bàsicament per mesurar les meves forces després d’uns mesos d’entrenament on he intentat millorar resistència i també velocitat, i per tant la idea era la de fer un bon paper, tenint en compte que per mi això suposa queda entre la part alta de la classificació…

El vent i el fred van ser una constant, però malgrat tot la cursa va ser força agradable, amb un circuit pla, realment fàcil, i que no suposava una complicació gaire gran, concentrat per mantenir el ritme, tot i que vaig surtir de saque masa ràpid per al que estic acostumat últimament, però no vaig perdre gaire “fuelle” sincerament i vaig saber dosificar per no passar-me.

Al final vaig acabar els 5 km. del recorregut en 22 minutets, rebaixant en un minut la de l’anterior edició, si això ho pogués fer cada any seria increíble, així que molt content.

Ara toquen dos caps de setmana seguits més de curses, en aquesta ocasió de 10 Km., primer la de la Mitja de Tarragona i després la de la Cursa Bombers (si aquesta vegada no hi ha cancel·lacions…).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.